Nyheder/opdateringer

Jeg har besluttet at nyhederne og opdateringerne skal have deres egen side😀

Den 20. maj 2016: 

Sif og jeg (Emma) har fået lov til at opdatere hjemmesiden, da der er sket en god håndfuld nye ting siden sidste opdatering. 

Jeg (Emma) har købt Baldur, Baldur står stadig opstaldet på Hasselhus 

Den 18. april 2010:
Der er sket meget siden jeg sidst har fået opdateret. Bl.a. har Tessa folet, en yndig hoppe, som vi har valgt at kalde Tika. Ronja kan fole, hvornår det skal være, så det går vi og glæder os til 😀
Muna er kommet hjem fra Nordjylland og Sidsel (der er kommet hjem fra Canada) er så småt begyndt tilridning af hende. 

Den 2. august 2009:
Som i sikkert har lagt mærke til er der ikke ligefrem blevet opdateret regelmæssigt og at det er lang tid siden at der overhovedet er blevet opdateret
Der er sket meget siden sidst. Jeg har solgt Neisti til Anne-Dorthe, som har ham stående her 😀 Så jeg stadig kan klappe ham og se hvordan han udvikles.
Vi har også fået en ny hest. Sif fra Saltrup. Vi har selv avlet hende og hun er født her, men desværre var hun allergisk over for støv og vi måtte sælge hende til en, der havde en støvfri stald. Nu har vi købt hende tilbage og hun er stortset ikke allergisk mere. 😀
Sidsel er blevet student  og hun er rejst til Canada med en veninde, hvor de passer og rider heste på en stor farm med ca. 100 islændere. Mere om farmen kan ses på deres hjemmeside: http://icefarm.com/
Så har vi fået konstateret vores to shetlandsponier i fol med Taco v.d. Achterdijk😀 Vi glæder os utrolig meget til slutningen af april / starten af maj, hvor de forventes at fole!

Jeg har sikkert glemt noget. Der sker jo så meget 😉 Men hvis jeg kommer i tanke om noget, vil jeg straks tilføje det 😉

D. 9 aprilJa. Jeg fik så ikke rigtig opdateret så meget som jeg gerne ville. Men nu er eksammen jo også ved at indhente mig og vi får bunkevis af lektier for.
Nu besluttede jeg så at jeg ville indsætte nogle fotos af mine dejlige heste, men nu skal jeg til dans og får derfor ikke gjort det. Men det kommer!!

Jeg glemte helt at sige, at vi fik hyggeligt besøg af Anny og Preben fra Enghaven i weekenden. De kom for at se på vores jordvarmeanlæg, da de selv overvejer at anskaffe et. Derefter have vi Muninn, Baldur og Ronja ude og vise frem😉 Det var rigtig hyggeligt!

D. 2 februar hentede vi Huginn hjem fra hingstefold. Vi satte ham ud på ridebanen så hestene lige kunne få lov at  hilse på hinanden over et hegn. Den næste aften blev han sat ud. Der var en smule tumult, men ikke noget slemt.

D. 27 januar havde vi en rigtig skøn tur i skoven til fods med Neisti, Kjarni og Muninn. Neisti som aldrig har været ude før, var rigtig glad og bukkede og slog med hovedet. Det var Muninn straks med på, så han lavede også et lille bukkeshow.
Jeg synes Neisti tog det rigtig pænt, han var ikke særlig nervøs selvom det var hans første tur i skoven.
Desværre glemte jeg kameraet. 

D. 26 januar var jeg for første gang oppe og sidde på Neisti.  Det var efter jeg havde fodret og han stod og spiste hø. Først hoppede jeg lidt rundt om ham og var oppe og ligge på maven. Lige så langsomt svingede jeg så benet over hans ryg og så sad jeg der 😀 Hoppede så ned igen og gjorder det samme på den anden side. Han var rigtig sød og lod sig ikke rigtig mærke med jeg sad oppe på ham. Han sendte mig nogle sideblik og puffede lidt til mit knæ, men var ellers ligeglad.

Så lykkes det endelig at få installeret den nye computer😀 Lagt nogle få nye billeder indunder Hasselhus

Vores computer er desværre død så der kommer ikke nogle opdateringer før vi får en ny

Har lavet 3 nye sider
Hildingurs Høststævne
Askur og Tyra
M+S´s ture

Natten mellem d. 8. og d. 9. juli kom Askur fra Hasselhus til verden😀 

Uge 28: Var Marie, Ari, Baldur og jeg i sommerhus hos Maries forældre, også på Sjællands odde😎

Uge 27: Ari, Marie, Baldur og jeg (Stine) var på ridelejr hos Mille Kyhl på Sjællands odde 🙃

23 juni 2007: Sommerstævne hos Hrafn. Se menupunkt

5 juni 2007: Lotte og Kjarni kom hjem fra Sverigesrideturen

4 maj 2007: Konfirmation. Ronja fik et fint seletøj


Slutningen af april: Muna ankom


21 aprl 2007: Plageskue på Dorthealyst. Se mere under menupunktet "Dortheslyst 2007"